Sov gott – skaffa ny säng

Ibland så kanske man inser att det behövs en ny säng för att man ska sova så där riktigt gott om nätterna. Sängen är kanske den viktigaste möbel vi har i våra hem. Vi tillbringar massor av tid i den och om man inte har en bra säng och får sova gott om nätterna så kan hela dagar bli förstörda.

Det är viktigt att man skaffar sig en säng som man trivs med. Vissa vill ha en hård säng andra vill ha mjuka. Någon tycker att medel är det som passar bäst. Så klart så finns det varianter på en mängd olika sängar så det gäller att man vet vad man ute efter. Om du vet vilken typ av säng som du vill ha så kan du enkelt beställa på nätet. I annat fall så kan det finnas fördel att prova ut vilken säng som passar dig bäst.

I många fall så kan det vara värt att lägga några extra kronor på sängen som väljs. Det är antalet fjädrar i en kontinentalsäng som gör om det blir en fast, medel eller mjuk säng. Fler fjädrar gör att sängen blir fastar. Är ni två som ska sova i en dubbelsäng så går det att separera och ha olika typer av madrasser i sängen. En kanske vill ha en fast madrass medans partnern vill ha en medel. Välj det som passar er bäst.