Förnya något i din garderob

Det är inte helt lätt att hänga med i trender, att anpassa kläder efter situation, eller att ens veta vad du själv har för stil. Ena dagen kanske du föredrar en cool skinnjacka och jeans, medan du nästa dag hellre vill ha en blommig klänning. En period kanske du helst vill täcka dina armar, och nästa period kanske du snarare klär dig så bart som möjligt.

Hitta vad du gillar

Om så är fallet är vårt tips att släppa tanken som säger att du måste bestämma dig. Det är helt okej, och dessutom absolut naturligt, att ha olika preferenser på olika dagar. Faktum är att det minskar risken att du tröttnar på det du äger, vilket ju är toppen!

För att få en tydligare bild av vad du gillar kan du även titta på inspirationsbilder. Ett annat sätt, som dessutom både är roligare och mer påtagligt, är att shoppa online. Du behöver dock inte alltid beställa det du lägger i varukorgen, utan att välja och vraka är en bra övning. På så sätt kommer du att hitta röda trådar i din stil, och därmed förstå vad det är du faktiskt föredrar.

Hem Fina Hem erbjuder ett brett utbud av kläder och accessoarer, så där kan du påbörja din resa.