Åk till London på shoppingresa

Det är svårt att säga vilken Europeisk stad är den bästa för shopping men London ligger högt på listan. Inte bara för shoppingens skull men för allt annat kul du kan hitta på där. Så mycket att se, så lite tid. Lyckligtvis är det både enkelt och billigt att åka till London. Ta en titt här för att se vad vi menar. Bra priser och dessutom enkelt att boka.

Vad ska man se i London?

Det är nästan omöjligt att göra en lista på allt man ska se och göra i London. Vad gäller shopping så är valet ännu svårare. Oxford Street är given för där hittar du till exempel Selfridges där du lätt kan förvilla dig en hel dag. I närheten hittar du Knightsbridge där Harrods ligger. Där måste vi rekommendera deras Food Hall där du kan äta alla möjliga läckerheter. Varför inte champagne brunch till exempel.

Carnaby Street och Covent Garden är båda lite mer funkiga områden där du kan hitta mycket att shoppa, både nytt och andra hands. Sen kan vi också rekommendera King’s Road som är lite dyrare men ett shopping paradis.

Vi säger bara, ta med en karta och ditt kredit kort, på med dina snyggaste solglasögon och åk! Glöm inte att blogga om resan när du kommer hem.